• darkblurbg
    Aanbod
    MeJa biedt hulp bij psychische problemen rondom een kinderwens, zwangerschap, bevalling en het jonge ouderschap.

Is dit wat ik werkelijk wil? Wat is voor mij goed moederschap? Waar haal ik voldoening uit? Hoe ga ik in mijn relatie om met de veranderende rollen? Hoe bewaak ik mijn grenzen? Hoe ga ik om met de balans werk- privé? Dit zijn enkele coachingsvragen waar mensen rondom het ouderschap mee worstelen.

Een coachingstraject begint met het formuleren van een heldere vraag en concreet doel. Door goed te luisteren, te spiegelen en te ervaren, wordt er eerlijke en soms scherpe feedback teruggeven. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten. De taal is helder en resultaatgericht. Het is nadrukkelijk geen therapie, echter er wordt wel gebruik gemaakt van interventies uit de schematherapie, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie. Dit maakt het coachingstraject effectief en veelzijdig. De grens met psychotherapie wordt daarbij nauwlettend bewaakt. Er wordt niet gewerkt met een specifiek model, maar elke vraag zal een maatwerktraject opleveren.

Coachingstrajecten vallen onder de onverzekerde zorg en worden aangeboden vanuit de Wereld van MeJa en verzorgt door Mirjam Meek of Kim Ellen Jager. Als u premiumlid wordt van de wereld, is een eerste gesprek gratis en denken we mee over de wensen en mogelijkheden. 

  • Persoonlijk en behandeling op maat
  • Effectieve behandelmethoden
  • Expertise op gebied zwangerschap en psyche 
  • GEEN wachttijd