• darkblurbg
    Aanbod
    MeJa biedt hulp bij psychische problemen rondom een kinderwens, zwangerschap, bevalling en het jonge ouderschap.

Is dit wat ik werkelijk wil? Wat is voor mij goed moederschap? Waar haal ik voldoening uit? Hoe ga ik in mijn relatie om met de veranderende rollen? Hoe bewaak ik mijn grenzen? Hoe ga ik om met de balans werk- privé? Dit zijn enkele coachingsvragen waar mensen rondom het ouderschap mee worstelen.

Een coachingstraject begint met het formuleren van een heldere vraag en concreet doel. Door goed te luisteren, te spiegelen en te ervaren, wordt er eerlijke en soms scherpe feedback teruggeven. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten. De taal is helder en resultaatgericht. Het is nadrukkelijk geen therapie, echter er wordt wel gebruik gemaakt van interventies uit de schematherapie, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie. Dit maakt het coachingstraject effectief en veelzijdig. De grens met psychotherapie wordt daarbij nauwlettend bewaakt. Er wordt niet gewerkt met een specifiek model, maar elke vraag zal een maatwerktraject opleveren.

Coaching binnen MeJa wordt aangeboden door KEJ. Daarnaast werken we samen met Elzingacoaching. Jesscia werkt zelfstandig, maar er is een nauwe samenwerking en zo nodig overleg. Er is laagdrempelige verwijzing mogelijk indien er toch psychologische zorg nodig is.

Bel gerust als er vragen zijn. MeJa denkt graag mee!

  • Persoonlijk en behandeling op maat
  • Effectieve behandelmethoden
  • Geen wachtlijst
  • Behandeling in de avonduren mogelijk