• darkblurbg
    Aanbod
    MeJa biedt hulp bij psychische problemen rondom een kinderwens, zwangerschap, bevalling en het jonge ouderschap.

Flexibele behandeling vanuit huis

Bij MeJa is het mogelijk je behandeling deels digitaal te laten plaatsvinden. Ben je bijvoorbeeld niet zo mobiel in je zwangerschap, is de reistijd te lang of heb je geen oppas dan kan dit een goed alternatief zijn.

De behandeling vindt plaats met behulp van beeldbellen en daarnaast is er zo nodig e-mailcontact. Het is ook mogelijk de behandeling aan te vullen met E-health. Wij werken hiervoor met therapieland. De behandeling zal verder niet afwijken van een fysiek gesprek. Het enige wat we momenteel nog niet digitaal doen is EMDR, hiervoor zul je naar onze praktijk in Groningen moeten komen. Als je van ver komt, maken we hier samen afspraken over.

Digitaal behandelen heeft veel voordelen. Er is geen reistijd waardoor afspraken makkelijk gepland kunnen worden naast werk, gezin of overige activiteiten. Ook heb je snel en regelmatig online contact met je behandelaar. Je kunt nu dus ook in andere regio’s in Nederland profiteren van de expertise van MeJa, zonder ellenlang op een wachtlijst te staan. De wachttijd voor de digitale poli is gelijk aan de reguliere wachttijd.

Voor wie

Om voor de digitale poli in aanmerking te komen is het belangrijk dat:

  • je beschikt over een eigen ruimte met privacy;
  • je beschikt over een computer/laptop/tablet en/of smartphone met goed werkend internet/WIFI en oordopjes/koptelefoon en dat je hiermee uit de voeten kunt;

Vragen of aanmelden? 

Heb je vragen over deze manier van werken mail ons gerust. Wil je je aanmelden dan gaat dit via de reguliere weg. 

  • Persoonlijk en behandeling op maat
  • Effectieve behandelmethoden
  • Expertise op gebied zwangerschap en psyche 
  • GEEN wachttijd