• darkblurbg
    Aanbod
    MeJa biedt hulp bij psychische problemen rondom een kinderwens, zwangerschap, bevalling en het jonge ouderschap.

MeJa biedt in samenwerking met Karin Slagter van Yogastudio Ohm Groningen een korte yogacursus aan. Een mooie aanvullingen op de psychologische behandeling. 

 

Yogacursus

In deze cursus gaan we aan de slag met thema’s als balans, perfectionisme, grenzen en zelfzorg. Iedere les zal er een ander thema behandeld worden. De cursus kan dan ook alleen in zijn geheel gevolgd worden.

Praktisch:

De cursus vindt plaats in een vaste groep van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. De cursus bestaat uit vier lessen die om de week plaatsvinden bij MeJa. De eerstvolgende groep zal starten op vrijdag 28 oktober van 10:00 - 11:15. De overige lessen vinden plaats op 11 november, 25 november en 9 december. De les zelf zal ongeveer een uur duren, waarna er ruimte is om nog 15 minuten na te praten met een kopje thee.

De cursus kost €45 en dient voorafgaande aan de start betaald te worden.

De cursus is geschikt voor vrouwen die zwanger zijn, maar ook voor vrouwen die minimaal 3 maanden geleden moeder zijn geworden. Ook partners zijn tijdens de cursus welkom! 

Aanmelding kan na overleg met je behandelend psycholoog. Met het ontvangen wachtwoord kun je vervolgens inloggen op de volgende aanmeldpagina: www.yogastudioohmgroningen.nl/meja

 

 

  • Persoonlijk en behandeling op maat
  • Effectieve behandelmethoden
  • Wachttijd ongeveer 6 weken 
  • Behandeling in de avonduren mogelijk